N-VA Beveren bijna klaar met huiswerk

Print
Op vijf namen na is de lijst van N-VA Beveren klaar. De partij, die aangevoerd wordt door Bruno Stevenheydens, wil zich voornamelijk richten op het middenstandsbeleid, mobiliteit, leefbaarheid en veiligheid.
N-VA Beveren neemt met grote verwachtingen deel aan de verkiezingen. Bruno Stevenheydens trekt de lijst en ambieert openlijk het burgemeesterschap. Hij wordt geruggensteund door volksvertegenwoordiger Ingeborg De Meulemeester.

Op plaats drie staat zelfstandig aannemer Filip Kegels, voorzitter van jong N-VA Beveren en zoon van huidig gemeenteraadslid Amadee Kegels. Boudewijn Vlegels duwt de lijst.

Op de lijst prijken opvallend veel kandidaten die actief zijn in het voetbal- en toneelminnend verenigingsleven. Zo komen Ronny Van Brussel en Alain Oreglia, goed gekend in voetbalmiddens, Jurgen De Kerf en Jan Van de Perre, respectievelijk van toneelvereniging De Gekke Haan en Kunst Veredelt, op.

Andere bekende namen zijn fotograaf Dominique Tielens, uittredend gemeenteraadslid Johan Smet, voorzitter van N-VA Beveren Jens De Wael en ondervoorzitter Peter De Clercq. Op vijf namen na is N-VA Beveren klaar met zijn huiswerk. Deze vijf laatste zullen later bekend gemaakt worden.STTI

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio