N-VA- lijst unaniem goedgekeurd

Alle aanwezige Kalmthoutse N-VA leden keurden onlangs de kandidatenlijst en het programma met vijf speerpunten unaniem goed.

Wouters Greet

Betaalbaar wonen, een globaal mobiliteitsplan, geen verhoging van de gemeentebelasting, blauw dichter bij de mensen en de integratie van OCMW en gemeente, konden op bijzonder veel bijval rekenen.

Lijsttrekkers *Clarisse De Rydt (1)* *en Ivo Dockx (2) * zijn erg opgetogen over de steun voor hun sterke lijst: “Enkele opmerkelijke kandidaten zoals *Sigrid Van Heybeeck (3*), *David Cleiren (4)* en voormalig dagbladhandelaar *Liliane Willemsen (5)* voeren samen met ons de kop van de N-VA lijst voor Kalmthout aan”.

De jongere generatie is ook vertegenwoordigd. Naast de jongerenvoorzitter staan *Philip Smolders (12), Caroline Maifeld (15), Stig Bosmans (16), Nick Brosens (18) en Maxime De Visser (19)* op de lijst.

Europees burger en Nederlander *Wim Haagedoorn (20)* vinden we terug als opmerkelijke kandidaat. “ Net zoals ikzelf wonen er nog vele EU-burgers in onze gemeente. Ook wij hebben de mogelijkheid om onze stem te hebben in het beleid van onze gemeente. Ik roep dan ook alle Europeanen op om van deze mogelijkheid gebruik te maken en zich te registreren bij de gemeente voor 1 augustus !”

Het Lijstduwersduo bestaat uit fractieleider van de gemeentetraad *Georges Verpraet (*24)* en federaal volksvertegenwoordiger en lokaal N-VAvoorzitter *Jan Van Esbroeck (*25)*. “We hebben 25 supergemotiveerde kandidaten.

Allemaal willen ze deelnemen om mee te werken aan een goed beleid voor Kalmthout en om de kracht van verandering ook in onze dorpstraat te realiseren. Inspraak van alle inwoners is voor ons erg belangrijk!”

GRWO

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio