Trappistenpad doet gooi naar titel Wandeling van het Jaar

Het Trappistenpad in Westmalle (8 kilometer) is goed op weg om door Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) te worden uitgeroepen als Wandeling van het Jaar. Elektronisch stemmen kan nog tot 15 augustus.

Jan Vorsselmans

Het is al langer bekend dat het Trappistenpad in Westmalle tot de mooiste wandelingen in Vlaanderen behoort. Sinds de invoering van het wandelknooppuntennetwerk kunt u het parcours afleggen door het volgen van de juiste nummers die u ter plekke aantreft op de bruinrode bordjes.

Startplaats is Café Trappisten aan de Antwerpsesteenweg 487 in Westmalle. De wandeling voert u door de natuur naar interessante plekjes in de buurt van de trappistenabdij.

Wie het wenst, kan na contact met Toerisme Malle een mand vol lekkers bestellen (8 euro) om onderweg op krachten te komen.

Stemmen voor het Trappistenpad als Wandeling van het Jaar kan via de website www.wandelingvanhetjaar.be. Wie daarna die bewuste pagina afdrukt en in een urne in Café Trappisten deponeert, maakt kans op het winnen van één van de vijf etentjes voor zes personen, aangeboden door de uitbaters. Info: www.toerisme-malle.be

JAN VORSSELMANS

Foto Patrick De RooMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio