Drie personeelsleden nemen café Zeezicht over

Het bekende café Zeezicht op de Dageraadplaats wordt overgenomen door David Joris, Esther Fonteyn en Babs Cossaert. Het drietal werkt al meer dan tien jaar in de kroeg.

jrosquin

Frans Terpstra (52) en Lief Broes (47), de huidige zaakvoerders van café Zeezicht aan de Dageraadplaats, maakten anderhalve maand geleden bekend weldra een punt te zetten achter hun jarenlange uitbating. De kroeg bestaat al 35 jaar, natuurlijk wilde het zakelijk duo niet dat daar een einde aan zou komen. Integendeel, hun hoofdbekommernis werd het vinden van nieuwe zaakvoerders die het Zeezicht op precies dezelfde manier zouden verderzetten. Tot ze die vonden, zouden ze het café zelf blijven uitbaten.

Die overnemers hebben ze nu gevonden. Drie van de ploeg van vaste tappers van café Zeezicht, zullen zich vanaf oktober zaakvoerder mogen noemen van een van de meest authentieke kroegen van de Dageraadplaats.

David Joris (38), Esther Fonteyn (42) en Babs Cossaert (36) werken elk al meer dan tien jaar in café Zeezicht.

Droomscenario

David Joris benadrukt dat het café op dezelfde manier zal worden verdergezet. Het droomscenario van Frans Terpstra en Lief Broes wordt zo werkelijkheid. "Van een sluitingsperiode is geen sprake. Dat is ook niet nodig. Het café blijft geopend, met dezelfde mensen die er werken. Van de overname zal dus helemaal niks te merken zijn", glimlacht David.

RUAE

Foto: Wim Hendrix vlnr. de nieuwe overnemers Babs Cossaert, Esther Fonteyn en David Joris en de afscheidnemende uitbaters Lief Broes en Frans Terpstra

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio