Gero Wonen breidt uit met brasserie

Gero Wonen breidt uit met brasserie

Gero Wonen breidt uit met brasserie

Print
Lier - De voorbije maanden is de winkel van Gero Wonen aan de Aarschotsesteenweg 151 in Lier grondig gerenoveerd én uitgebreid. Grote nieuwigheid is de brasserie op de eerste verdieping.
Robert Geets bouwde de winkel destijds in een U-vorm. Al jaren had hij plannen om de open ruimte in het midden dicht te bouwen, maar daarvoor was het wachten op de goedkeuring van een ruimtelijk uitvoeringsplan. Dat duurde lang, heel lang.

"Maar eindelijk is alles in orde gekomen en hebben we de winkel nu met zo'n vijfduizend vierkante meter kunnen uitbreiden. Gelijktijdig hebben we de bestaande winkelruimte volledig gestript en gerenoveerd", vertelt Kristien Geets.

"Onze grootste bezorgdheid was enerzijds dat de klanten niet verloren mochten lopen en anderzijds dat ze zonder omwegen naar de juiste afdeling zouden kunnen gaan. Dat hebben we gerealiseerd dankzij een centrale as waarop de verschillende afdelingen zijn aangesloten", zegt Kristien.

Wie met kleine kinderen naar Gero komt, hoeft geen schrik te hebben dat ze zich gaan vervelen. "Zij kunnen hun ding doen in onze speelhoek of ze kunnen een filmpje meepikken in een kinderbioscoop. Ondertussen kunnen de ouders verder grasduinen tussen de meubels of iets drinken in het café-restaurant", geeft Katrien nog als tip mee.

Dat café-restaurant heet Tafel 151 en wordt opengehouden door Kim en Didier Termens van brasserie-restaurant Elzenhof in Lier.

Info: ww.gerowonen.be, www.tafel151.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto Joren De Weerdt

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio