Trucker overleden na ongeval op E19

Print

Trucker overleden na ongeval op E19

Brecht - Op de E19 richting Nederland is woensdagmiddag iets voor 14 uur een ernstig ongeval gebeurd ter hoogte van Sint-Job-in-'t-Goor. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Een chauffeur raakte levensgevaarlijk gewond. Hij is later in het ziekenhuis overleden. Het is al het derde zware ongeval in vijf dagen tijd aan de werken op de E19 in Brecht.

In de file aan de werkzaamheden reden twee vrachtwagens op elkaar in. De weg was er volledig versperd. Het verkeer kon via de parking Minderhout langs het ongeval rijden. Er stond een file van tien kilometer en in de richting van Antwerpen was er een kijkfile.

Gekneld


Het vrijmaken van de weg duurde een tijd, aangezien een van de vrachtwagenchauffeurs lang gekneld zat in zijn cabine. Bovendien duurde het even voor het parket ter plaatse kwam om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Door onderhoudswerken was er sowieso al maar één rijstrook beschikbaar. Wie richting Nederland wil, kiest de hele week beter voor de A12 naar Bergen op Zoom.

Het is al het derde zware ongeval op vijf dagen tijd aan de werken op de E19 in Brecht. Maandag viel één dode bij een ongeval in de staart van een file en afgelopen zaterdag reed een vrachtwagen in op een file met acht gewonden tot gevolg.

Lees ook Vrachtwagen rijdt in op staart van file
En Dodelijk ongeval zorgt voor hinder op E19

Belga

Beeld Google Street View

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio