Nieuwe Beverse Feesten bijna klaar voor vuurdoop

Nieuwe Beverse Feesten bijna klaar voor vuurdoop

Nieuwe Beverse Feesten bijna klaar voor vuurdoop

Print
Beveren-Waas - SingelB en De Beverse Maten, de twee nieuwe organisatoren van de Beverse Feesten, zijn vrijwel volledig klaar met hun huiswerk. De Jeugd van Tegenwoordig is de grootste naam van het festivalluik en op de markt staat volkse ambiance centraal.

De Beverse Feesten zitten in het nieuw. SingelB en de Beverse Maten namen het roer over van Patrick Van Duyse, die 25 jaar lang de scepter zwaaide. Na enkele maanden hard labeur ligt het programma van de festiviteiten vrijwel volledig vast.

De Jeugd van Tegenwoordig, Willow, Squadra Bossa ft Buscemi, TLP, Tourist, Teddiedrum, Mid Air Collision, Sweet Coffee, Murdock en Turntable Dubbers zijn de opvallendste namen van Beveren Festivalt, een gratis festival dat plaatsvindt van 24 tot 26 augustus op het Gravenplein.

Naast een main stage wordt ook een dj-toren opgesteld. Drum 'n' bass, dubstep en dance zijn de sleutelwoorden. Zondag is er een kindernamiddag met de Studio 100 Band en Merel van 'Amika'.

Markt

Ook het programma voor de markt ligt vast. Daar wordt gefeest van 22 tot 26 augustus. Een aantal vaste ingrediënten zijn opnieuw van de partij, waaronder de andersvalidenfuif, de Beveren 5 Miles en de avondfeestmarkt.

Nieuwigheden zijn onder meer de zoektocht naar het strafste café van Beveren en de Just-gienes-wereldrecordpoging taartgooien. Qua muziek staan onder meer Boogie Boy, Soulbrothers, The Incredible Time Machine, Krama Kawa en Enge Hosen op de planken.

STII

Foto: De Jeugd van Tegenwoordig

Foto RL

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio