De zomer begint bij Heuvelzicht!

Zaterdag 30 juni vond de opening van café Heuvelzicht plaats. De nieuwe uitbaters zijn Diedt Ribbens en Tine Koremans. Na jaren zoeken om samen iets te ondernemen, starten ze nu hun eigen zaak.

Diedt: “Tine en ik hadden al lang plannen om samen iets nieuws te gaan doen.

Tilborghs Margo

Op vakantie in Frankrijk wilden we wel eens een camping beginnen, of een vakantiehuis openen. In de Ardennen zagen we enkele jaren geleden een prachtige woning om een vakantiehuis te starten, of een Bed and Breakfast in Kalmthout. Steeds vele plannen met weinig concrete gevolgen. Het bleef voorlopig altijd bij dromen tot we hoorden dat café Heuvelzicht leeg stond. We hebben niet lang getwijfeld en dit keer zijn we er echt voor gegaan.”

“We willen van café Heuvelzicht een ontmoetingsplaats maken waar iedereen welkom is voor een gezellige babbel, een lekkere kop koffie, een frisse pint of een versnapering,” vertelt Tine. “Dat is ons uitgangspunt.”

Niet alle zekerheden worden meteen opzij geschoven. Zo blijft Diedt nog steeds lessen taijiquan geven en blijft ook Tine halftijds elders werken.

“We willen rustig opbouwen en kijken welke opportuniteiten zich aandienen. Maar café Heuvelzicht is een uitdaging waar we heel enthousiast aan beginnen,” zegt Diedt nog.

Info: Café Heuvelzicht, Heuvelplein 9, Essen

MaTiMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio