1 / 2

Tover je jenever om tot een heerlijke cocktail + Win!

Niets zo lekker als een cocktailtje, zeker tijdens de zomermaanden. Jeneverproducent Filliers lanceert deze zomer twee heerlijke nieuwe fruitjenevers: appel-kiwi en pomelo. Lekker on the rocks, maar even goed in een zelfgemaakte cocktail! Wij geven een pak flessen weg en geven je ook meteen inspiratie voor een heerlijke cocktail!

mgeysmans

Pomme d'Amour

De Pomme d'Amour is een gekende cocktail. Normaal gezien wordt het goedje voorbereid met appelsap, maar een appeljenever kan evengoed dienst doen. Mix de appel-kiwi jenever met wat honingsiroop in een mixglas, pers de helft van een granaatappel uit boven de shaker en vul verder met ijsblokjes. Start met je beste salsamoves terwijl je de shaker heen en weer wiegt en klaar is kees! Afwerken kan je eventueel doen met wat granaatappelpitjes.

Vitamine C-cocktail

Voor de pomelojenever werd het sap van pompelmoes met dat van citroen gemengd. De ideale combinatie voor een op-en-top fruitige cocktail. Mix de pomelojenever met een beetje sinaasappelsap, ananassap en een scheutje grenadine (naar eigen smaak). Om de frisheid van de cocktail te bewaren kan je met een dunschiller de schil van een gewassen citroen in dunne reepjes snijden en enkele in je glas laten dwarrelen. Geeft meteen ook een leuk optisch effect!

Mojito

Omdat één cocktail ook maar zo weinig is, zette She de meest voorkomende, lekkerste of meest speciale cocktails ook even voor jullie op een rijtje. Het resultaat is een indrukwekkend lijstje met heerlijke drankjes! Ontdek ze hieronder zelf:

Heb je al zin gekregen in een lekker jenevertje of een smakelijke cocktail? Speel dan snel mee met onze wedstrijd en wie weet zit jij straks wel met een parapluutje in je glas te genieten!

El Presidente

Mary Pickford

Bacardi Cocktail

Daisy de Santiago

Mai Tai

Missionary’s Downfall

Air Mail

Pina Colada

La Florida Rum Daisy

Gypsy Water

Marco’s Bacardi Fizz

Superior Maple Cup

Grey Goose l'Originale - Le Pressé

Grey Goose l'Originale - Le Fizz

Grey Goose l'Orange - Black Orchid

Bombay Sapphire Bramble

Bombay Sapphire Tom Collins

Bombay Sapphire Aviation

Bombay Sapphire & Tonic

Daiquiri

Cuba Libre

Photo News

NIET TE MISSEN