1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Nieuwe politieke partij Hoogstraten Leeft vervangt KVB

De partij van burgemeester Arnold Van Aperen, KVB, wordt omgedoopt tot Hoogstraten Leeft. De broer van de burgemeester, Marc Van Aperen, zal de lijst trekken. Arnold wordt lijstduwer.

Toon Verheijen

HOOGSTRATEN LEEFT werd op 23 juni officieel boven de doopvont gehouden. "De partij wil nieuw leven brengen in de Hoogstraatse politiek", aldus lijsttrekker Marc Van Aperen. "We bouwen verder op de realisaties van huidig burgemeester Arnold Van Aperen en zijn KVB-ploeg, maar we zullen dit doen met een vernieuwende dynamiek en eigentijdse en frisse ideeën over de toekomst en verdere ontwikkeling van Hoogstraten. Samen met een team enthousiaste medewerkers, van jong talent tot jarenlange ervaring, zullen wij ons inzetten voor alle mensen van Hoogstraten, ongeacht hun politieke overtuiging."

Katrien Brosens, een nieuwkomer in de politiek, staat op de tweede plaats en Jos Martens, huidig schepen van Openbare Werken, op de derde. Arnold Van Aperen wordt lijstduwer en geeft op 1 januari de fakkel door na een burgemeesterschap van 24 jaar. Hij zal wel actief blijven in het politieke landschap.

Lees meer in bijgevoegde nota.

Toon Verheijen

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio