Roze villa op Eilandje wordt Nikki Beach

Roze villa op Eilandje wordt Nikki Beach

Roze villa op Eilandje wordt Nikki Beach

Print
Antwerpen - Restaurant Villa des Roses op het Eilandje wordt gestript. Junior Grassi en Raf Doms, twee jonge Antwerpse horeca-ondernemers, hebben ambitieuze plannen met de roze villa in de Limbastraat. "The Villa moet een totaalgebeuren worden. Vergelijk het met Nikki Beach in Saint-Tropez."

Villa des Roses is een ietwat bizar pand op het Eilandje, tussen het Kattendijkdok en het Houtdok. Het hele gebouw heeft een roze kleur en wordt daarom ook simpelweg de roze villa genoemd. Maar de roze villa wordt wit geschilderd en omgedoopt tot The Villa. Junior Grassi en Raf Doms, eigenaars van aperobar en restaurant Maritime op de Napoleonkaai aan het Willemdok (ook op het Eilandje), hebben het pand net gekocht en zijn druk bezig met de verbouwingen. Will Erens, architect van Versuz en Noxx, tekent het concept uit.

"We willen de huiselijke sfeer van Villa des Roses behouden, en ook het het restaurant blijft centraal staan", zegt Junior Grassi. "Maar we willen onze klanten nog meer aanbieden. Daarom integreren we in het pand ook een loungebar, een ruimte voor private diners en een intieme dansclub. Dus na de lunch of het diner kan je in The Villa rustig napraten in de lounge of feesten in de club. Het concept van Maritime verandert. Dat wordt een budgetrestaurant waar je voor 12 euro kan lunchen."

The Villa opent volgens de huidige planning op donderdag 13 september.

INGE LAURIJSSEN

FOTO GVA: Een beeld van Nikki Beach in Saint-Tropez. Ook in The Villa kunt u aperitieven, eten, loungen en clubben.

Lees het volledige artikel in de weekendkrant editie 'Stad'.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio