Sarah (20) opent kleinste kapsalonnetje van de streek

Sarah (20) opent kleinste kapsalonnetje van de streek

Sarah (20) opent kleinste kapsalonnetje van de streek

Print
Zandhoven - Je voelt je een beetje als een praline in een pralinedoos, maar wel op een vloeiblaadje, flink in de watten gelegd. Zo'n gezellige, knusse en kleurrijke uitstraling heeft het nieuwe kapsalonnetje dat Sarah Cornelis (20) volgende week in de historische bed en breakfast 't Withofke van haar ouders aan Dorp in Pulderbos opent.

Met afmetingen van tweeënhalve meter breed en drie meter lang, gaat het om het kleinste kapsalon uit de streek. 'Au petit FroeFroe', want zo heet het salon, valt op door zijn creatieve inrichting. Sarah, die vorig jaar afstudeerde aan de Academie Verbist in Antwerpen, maakte van het interieur een pareltje, met frambooskleurige muren en speelse in twee gezaagde tafeltjes tegen de muur. Absolute blikvanger is de zelfgeknutselde kroonluchter die bestaat uit zeven ondersteboven hangende lampenkappen.

Sarah gaat Au Petit FroeFroe voorlopig in bijberoep doen, omdat ze nog aan de slag blijft als monitrice in de Academie Verbist. Ze zal vooral op afspraak werken. "Ik heb één wastafel en twee kapstoelen", vertelt ze. "Er kunnen maximaal drie mensen zitten."

Au Petit FroeFroe voelt toch niet claustrofobisch aan, omdat het hoog plafond het ruimtegevoel versterkt.

KMa

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio