Weldra zomeren in Skybar op 46 meter hoogte

Over twee weken kan er opnieuw op grote hoogte gezomerd worden. Net als vorig jaar wordt op de twaalfde verdieping van het Lindner Hotel op het Kievitplein de Skybar ingericht. Twee maanden lang wordt u er getrakteerd op een uniek uitzicht over de stad.

jrosquin

Van de zomerbars die vorig jaar nog voor een zuiders gevoel in de stad wilden zorgen, haakte dit jaar de helft af. De zomer van 2011 was een rotzomer, en dus zouden ze zich geen tweede keer laten vangen.

Gelukkig laat de Skybar op het Kievitplein zich niet gauw afschrikken. Net als vorig jaar wordt op de twaalfde verdieping van het Lindner Hotel, achter het Centraal Station, met een cocktail of lunch meteen ook een mooi uitzicht over de stad geserveerd.

“We willen meer zijn dan gewoon een bar, en dus serveren we vanaf dit jaar ook lunch en diner in de Skybar”, zegt Randy Boden van On The Rocks. On The Rocks gaat als cateraar schuil achter de Skybar.

Franse en Japanse tapas

“Natuurlijk heb je in het restaurant van het MAS ook een bijzonder uitzicht over Antwerpen, maar dan moet je wel vier maanden tevoren reserveren. Er hangt ook een stevig prijskaartje aanvast”, knipoogt hij. “In de Skybar zijn de maaltijden en drankjes heel wat democratischer geprijsd. We werken samen met restaurant Roji op de Oude Koornmarkt. Op de kaart staan onder andere Franse en Japanse tapas: die happen makkelijk weg op een zwoele zomerdag.”

Natuurlijk wil de Skybar ook de honger naar muziek stillen. “Komende zomer staan dj-sets en live optredens op de agenda. Tijdens de salsa-avond wordt de sfeer helemaal zuiders.”

De Skybar is van 1 juli tot 1 september alle dagen open van 16u tot 1u. Ze bevindt zich op de twaalfde verdieping van het Lindner Hotel, Lange Kievitstraat 125. Er is een openbare parking onder het hotel.

www.skybarantwerp.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners