Katinka Michiels stelt groenten en fruit centraal bij ‘on line’ voedingsconcept ‘Legally Raw’

Print
Boechout - “Mensen hebben meer dan ooit nood aan puur en eenvoudig eten”
Ruim 10 jaar is Katinka Michiels (50) uit Vremde actief als gezondheidscoach. Onlangs startte ze onder de naam ‘Legally Raw’ met een uniek ‘online’ voedingsconcept. “Eigenlijk is mijn missie heel simpel,” vertelt Katinka. “Ik wil mijn kennis, passie en creativiteit gebruiken om vrouwen boven de 40 te helpen jong, fit en slank te blijven. Maar dan op een natuurlijke manier.” Toen Katinka de 40 naderde stelde ze vast dat gezond en slank geen synoniemen waren. “De light producten veroverden de markt. Ze zorgden voor een slank figuur maar ondersteunden mijn gezondheidsvisie niet. Ik volgde cursussen rond gezonde voeding en las honderden boeken over dit thema. Mijn kennis en ervaring groeide.” Katinka startte een eigen zaak. “Ik werkte als gezondheidscoach. Bij mij thuis ontving ik mensen en gaf hen advies over gezond eten.”

De overvloed aan klanten noopte haar op zoek te gaan naar een andere strategie. “Het leek hier wel een hotel. Ik gaf iedereen advies om tijd te nemen voor een gezond leven maar rende ondertussen mezelf voorbij. Zo kwam ik op het idee van een online platform waar ik interactief voedingsadvies geef.” Klanten komen nu virtueel op bezoek via haar website. “Ik bied er artikels aan, een gratis e-book rond natuurlijke voeding, Raw Food recepten, natuurlijke huidverzorging en natuurlijk leven. Op de site staat een heleboel informatie.” Maar alle geheimen geeft Katinka nog niet meteen prijs. “Die zijn voorbehouden voor de mensen die later intekenen en zo echt toegang zullen krijgen tot mijn volledig aanbod. De bedoeling is hen webseminaries te geven. Ik denk dat dit een uniek concept is in België.” Toch kunnen nu reeds alle bezoekers met hun vragen bij Katinka terecht. “Ik geef altijd antwoord,” aldus de voedingscoach.

Volgens Katinka is de ‘groene smoothie’ de ideale Raw Food instap. “Pers een glas vers fruitsap, voeg spinazie en banaan toe en je hebt een heerlijke en gezonde smoothie. Je proeft de spinazie niet en toch heb je alle vitamines binnen.”

Info: www.legallyraw.be en http://urly.nl/facebooklegallyraw -

Slank en Gezond – Anemonenlaan 25 – 2531 Vremde – 03/455.99.52

Patrick Vandyck
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio