Wilmots: "Meer kwaliteit bij ons dan bij Engeland"

Bondscoach ad interim Marc Wilmots blikte na afloop van de oefenwedstrijd tegen Engeland tevreden terug op de prestatie van de Rode Duivels, ondanks de 1-0 nederlaag na een gezapige wedstrijd.

jatimmermans

"Engeland voetbalde ondanks de steun van bijna 90.000 supporters de eerste dertig minuten geen enkele kans bij elkaar, maar slaagde er toch in de enige fout in onze verdediging genadeloos af te straffen. Ik kijk tevreden terug op de manier waarop we hier gevoetbald hebben. Alles bij elkaar zag ik meer kwaliteit bij ons dan bij de Engelsen, die binnenkort wel aan het EK beginnen", grijnsde Wilmots, die Eden Hazard net zoals in de wedstrijd tegen Montenegro een vrije rol als nummer tien gunde. "Eden speelde net zoals iedereen een goede wedstrijd. Niemand van ons heeft er een slechte match opzitten. Daarom verdient iedereen wat mij betreft een deugddoende vakantie".

Op de vraag hoe Wilmots zijn toekomst ziet antwoorde de bondscoach kordaat: "Ik spreek niet over mijn toekomst, dat is niet belangrijk. Ik ben blij met de manier waarop ik als eerste trainer onthaald ben geweest door de spelers en de staff en ik heb alles geprobeerd om het maximum uit de afgelopen twee weken te krijgen. Het bestuur moet nu een beslissing nemen om tot een oplossing te komen."

Foto: Eden Hazard (links) en Marc Wilmots na afloop van de match

Foto Belga

MEER OVER Eden Hazard

Meer voetbalnieuws