N-VA strikt leden actiecomité glastuinbouw

N-VA strikt leden actiecomité glastuinbouw

N-VA strikt leden actiecomité glastuinbouw

Print
N-VA voegen drie leden van het buurtcomité tegen de glastuinbouwzones toe aan haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Joris De Pauw, Sofie Van Luyck en Jan Broes tonen de kracht van verandering volgens de partij.

"De N-VA is verheugd dat mensen met een sterk maatschappelijk engagement zich bij ons aansluiten," zegt lijsttrekker Kristof Sels. "Zij vormen de beste garantie dat het dossier glastuinbouwzones stevig wordt opgevolgd." Naast de glastuinbouwzones zullen de drie kandidaten zich ook inzetten voor andere thema's.

De N-VA was de eerste partij die met het trio ging praten. "Hun bereidheid om in dialoog te gaan is vernieuwend in deze gemeente", stelt Broes. "Het beleid van Sint-Katelijne-Waver kan beter en de mensen verdienen ook beter. Het project van de N-VA biedt ons de mogelijkheid om zelf actief mee te werken aan het doorvoeren van verandering," besluiten De Pauw, Van Luyck en Broes.

Foto: v.l.n.r. Kristof Sels (lijsttrekker), Jan Broes (kandidaat), Frank Geets (ondervoorzitter), Sofie Van Luyck (kandidate) en Joris De Pauw (kandidaat)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio