1 / 2

Nagellak is nieuwste it-modeaccessoire

Goed nieuws voor fashionista's, want nagellak is het nieuwste it-accessoire. Geen peperdure Hermès dus die de catwalk siert, wel nieuwe nagellakcreaties.

mgeysmans

Nagellak voor mannen? Een musthave! Nagellak in alle kleurtjes van de regenboog, al passé! Wat nu echt hip is, is spelen met je nagellak. Het bekendste daarbij is het cracklé-effect, waarbij je over een gewone basisnagellak een extra laagje speciale lak smeert om hem te toen 'schiften'. Ben je nog kunstzinniger, dan zet je ware figuurtjes op je nagels, met behulp van tandenstokers om lijntjes in de lak te trekken terwijl hij nog nat is. Iets voor mensen met veel tijd, en het mag dan ook niet verwonderen dat het vooral de tienermeisjes zijn die er helemaal zot van zijn.

Wil je als drukbezette vrouw toch meegaan met de hype? Dan zijn er prachtige nagellakstickers, verkrijgbaar bij merken als OPI en ProNails, in de gekste prints. Leuk extraatje: zo'n stickers zijn een pak goedkoper dan een professionele manicure! Ook niet zo'n fan van al dat gekke gedoe? Dan is er nog de matterende nagellak: in plaats van de alom bekende glanstopcoat, kan je nu ook kiezen voor een topcoat, verkrijgbaar bij onder meer Bourjois, die je kleur matteert. Voor een extra stijlvol effect.

Photo News

NIET TE MISSEN