Man snijdt keel van dakloze over in Luik

Een 33-jarige man uit Seraing heeft woensdagnacht in Luik de keel overgesneden van een dakloze. Hij deed dat met een scheermes. Daarna probeerde de dader de hand aan zichzelf te slaan. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar, de dader raakte lichtgewond en werd donderdag verhoord.

De feiten speelden zich af in de rue Pot d'Or in Luik. De 30-jarige dakloze man zat op de drempel van een huis toen er plots iemand naast hem kwam zitten. Meteen haalde die persoon een scheermes boven en sneed de keel over van de dakloze. Daarna probeerde hij hetzelfde te doen bij zichzelf.

De twee mannen werden naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer verkeert nog steeds in levensgevaar. De dader mocht donderdag het ziekenhuis verlaten. Hij werd meteen meegenomen voor verhoor.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02/649 95 55. 's Avonds (behalve woensdag en zaterdag) kan je chatten van 19.00 - 21.30 uur op zelfmoordlijn.be

Belga

Beeld Google Street View rue Pot d'Or

Nu in het nieuws