Boels Verhuur opent filiaal in Lier

Boels Verhuur opent filiaal in Lier

Boels Verhuur opent filiaal in Lier

Print
Lier - Het Nederlandse bedrijf Boels Verhuur heeft maandag een nieuwe vestiging geopend aan de Mallekotstraat 81 in Lier.
"We hebben in deze regio al filialen in Antwerpen, Aartselaar en Geel. Lier ligt daar zowat middenin: we zijn dus erg blij met deze locatie", zegt areamanager Felix Lebens. "Om iedereen kennis te laten maken met de verhuurservice van Boels, houden we een speciale openingsactie. Iedereen (particulieren én bedrijven) die op woensdag 23, donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei bij Boels in Lier huurt, krijgt het apparaat of de machine een hele dag gratis mee."

Wat is het succes van Boels? "Doe-het-zelvers staan vaak voor de meest uiteenlopende klussen. Goed gereedschap is daarbij het halve werk. Sommige werkzaamheden komen echter maar sporadisch voor, wat de aanschaf van de benodigde machines onnodig duur maakt. Huren is dan de uitkomst. En Boels heeft een groot assortiment, dat varieert van eenvoudig handgereedschap tot steigers, hoogwerkers en zelfs compleet ingerichte, tijdelijke huisvesting", somt Lebens op.

Info: 03.234.06.66, www.boels.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto: JoDW
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio