Drogba vertelt ploegmaats dat hij Chelsea verlaat

Drogba vertelt ploegmaats dat hij Chelsea verlaat

Drogba vertelt ploegmaats dat hij Chelsea verlaat

Print
Didier Drogba, dé held van de Champions League-finale zaterdagavond, heeft zijn ploegmaats verteld dat hij volgend seizoen niet meer voor Chelsea speelt. Dat schrijft althans het magazine France Football in zijn editie van dinsdag. "We zullen volgend seizoen niet meer samen zijn", vertelde de 34-jarige Ivoriaan zondag aan zijn ploegmaats, voor hij in snikken uitbarstte.

"Ik had mijn beslissing om te vertrekken genomen, en wou hen dit persoonlijk zeggen. Maar ik kon het niet, ik brak toen ik hen aankeek", citeert France Football de speler. "Hoewel ik al drie jaar roep dat ik wil vertrekken, had ik het moeilijk om toe te geven dat het voorbij is bij deze club. Zeker omdat ik het niet zo wil zien eindigen. Maar ik kan me niet neerleggen bij een plaats op de bank en toekijken terwijl er een nieuwe ploeg wordt gevormd."

"Dit was het, ik bereid me voor op een sprong in het ijle, het onbekende. Het wordt een nieuw avontuur", besloot Drogba, zonder een verdere hint over zijn toekomst. Volgens de Engelse pers is de Chinese club Shanghai Shenhua van zijn ex-ploegmaat Nicolas Anelka heel geïnteresseerd in de Ivoriaanse bonk.

Foto PhotoNews

MEER VOETBALNIEUWS