Vermiste Dina Hamoumi is terecht

Print

Vermiste Dina Hamoumi is terecht

Willebroek - Dina Hamoumi, de 18-jarige vrouw uit Willebroek die al twee maanden spoorloos was, is terecht. Ze nam enkele dagen geleden zelf contact op met de politie. Hamoumi stelt het goed. Dat meldt het parket van Mechelen.

Hamoumi werd eind april door haar moeder als vermist opgegeven. Sedert 20 maart was er geen contact meer geweest tussen moeder en dochter.

De aangifte en de eerste onderzoeksdaden vonden plaats bij de politiezone Willebroek. Vanaf 1 mei werd ook de federale gerechtelijke politie van Mechelen in het onderzoek betrokken.

In de loop van de daaropvolgende twee weken werd heel intens naar Dina gezocht in samenwerking met steundiensten als de cel verdwijningen en Child Focus.

Enkele dagen geleden nam Dina dan zelf contact op met de politie en ze bood zich vervolgens ook aan op het politiekantoor. Het waren haar vrienden en kennissen die haar konden overhalen een teken van leven te geven.

Dina stelt het dus wel. Ze heeft als meerderjarige voor zichzelf enkele keuzes gemaakt en probeert haar leven zelfstandig vorm te geven. Om deze keuze te respecteren, worden dan ook geen verdere details vrijgegeven.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio