Elke olifant zijn eigen lievelingshapje

Om olifanten te verhuizen, heb je geen grote koffers nodig. Enkele grote containers op een vrachtwagen volstaan. En natuurlijk enkele welwillende olifanten, die te paaien zijn met hun favoriete snoepjes.

phendrickx

Om de olifanten te overtuigen om op die transportkisten te stappen, hebben de verzorgers voor elk dier een eigen gebruiksaanwijzing. Als ze doen wat de verzorgers hen vragen, krijgen de dieren telkens iets lekkers. En dat lekkers is niet voor iedereen hetzelfde.

Bamboe lusten de dieren allemaal erg graag, maar dat is niet zo'n snel snoepje waar je mee kan trainen. Voor bamboe nemen ze hun tijd, als ze dat zouden gebruiken, zouden de verzorgers tussen elke 'oefening' wel erg veel tijd verliezen. Bij trainingen krijgen de dieren snelle hapjes.

Kai-Mook is vooral verzot op paardensnoepjes en brood. Voor appeltjes doet ze veel, maar niet alles. May Tagu wel, die doet alles voor appels. Yu Yu Yin is gek op brood, Phyo Phyo eet gewoonweg alles en Dumbo heeft net veel dingen die ze niet lust. Voor haar moet het simpel zijn, geen ananassen of mango's maar liefst simpelweg een wortel.

BL

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio