Food

Chocolade met een twist

Print

Chocolade met een twist

Fans van chocolade, die toch op hun lijn willen letten, kunnen hun toevlucht nu zoeken tot DulciSana, die overheerlijke chocoladerepen maken gebruik van de Stevia-zoetstof.

Dieetchocolade, het bekt zo vies. We willen de nieuwste repen van DulciSana dan ook niet omschrijven als zo'n afvalreepje. In de chocolade werd namelijk geen glucose, kristalsuiker of fructose toegevoegd waardoor de authentieke smaak van de chocolade beter bewaard blijft. Het zoete accent is te danken aan de natuurlijke zoetstof Stevia. De repen zijn verkrijgbaar in vier smaken: pure chocolade, pure chocolade met vlaszaad en gepofte rijst, melkchocolade met gerst en gepofte rijst en witte chocolade met framboos en mango. Die extra ingrediënten zorgen ervoor dat je chocoladereepje niet alleen lekker is maar ook bomvol antioxidanten, omega 3, vezels en vitamine D en E zit. Yummie én gezond dus.

Per reep tel je 1.69 euro neer.

NIET TE MISSEN