Cavens en Snelders weer naar eerste: "Onbeschrijfelijk mooi gevoel"

Cavens en Snelders weer naar eerste: Onbeschrijfelijk mooi gevoel

Cavens en Snelders weer naar eerste: "Onbeschrijfelijk mooi gevoel"

Print
Door de promotie van Waasland-Beveren zullen enkele oudgedienden binnenkort hun comeback maken in eerste klasse. Onder hen de aanvallers Jurgen Cavens en Kristof Snelders die dit seizoen heel vaak bepalend waren.

De 33-jarige Cavens blijft op de Freethiel. “Ik lig nog een jaar onder contract. Maar eerst gaan we deze promotie gewoon vieren en genieten. Het bestuur weet wat het te doen staat.”

Voor Cavens is promotie niet nieuw. Ook met Lierse ging hij van tweede naar eerste klasse: “Toch is de promotie met Waasland-Beveren erg speciaal. Zeker voor mij, want sommigen hadden me al afgeschreven. Maar ik heb laten zien dat ik nog belangrijk kan zijn. Noem het sportieve revanche met een club die een gezonde ambitie heeft, en stapsgewijs hogerop wil”, bewierookt Cavens de Wase fusieclub.

Snelders: "Onbeschrijfelijk mooi"

Kristof Snelders genoot met volle teugen van de promotie. In de kleedkamer, geel-blauwe sjaal rond het hoofd gebonden, was Snelders dan weer de voorzanger bij de kaskraker ‘You ‘ll never walk alone’.

“Wees gerust, ik blijf ook volgend seizoen bij deze mooie club spelen. Terug in eerste klasse voetballen, dat mag ik toch niet laten passeren. Jongens, dit is echt genieten. Ik ga feesten tot in de de vroege uutjes. Maar morgen (vandaag, red.) ben ik op het werk. Mijn vader (Eddy Snelders, red.) zei altijd: ‘Wie ’s nachts de grote Jan kan uithangen, moet dat ’s morgens ook kunnen.’ Ik hoop dat het zal lukken, maar ik vrees ervoor... (lacht).”

STDR, LDR

Foto: Isosport
Cavens (links) en Snelders (rechts)

Meer voetbalnieuws