Dirk en Maarten Vergauwen kiezen voor Groen

Print
Edegem - Na de fusie op nationaal vlak van de Sociaal-Liberale Partij (SLP) met Groen in 2009, groeien beide afdelingen nu ook in Edegem nog dichter naar elkaar toe.
Kopman van de lokale SLP-afdeling Dirk Vergauwen heeft namelijk te kennen gegeven bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen medio oktober als Groen-kandidaat op de lijst van de Groen Edegem te zullen staan.
Bij de vorige verkiezingen kwamen Groen en SLP trouwens al uit op een lijst en vormden beide afdelingen ook een gemeenschappelijke fractie in zowel de gemeenteraad als de OCMW-raad.

"Als fractie Groen/SLP hebben wij in de gemeenteraad en OCMW-raad de afgelopen jaren bijzonder goed samengewerkt. Die samenwerking willen we absoluut verder zetten. Terwijl andere fracties in de gemeenteraad intern geplaagd worden door overlopers en wantrouwen, is de fractie Groen/SLP al jaren een garantie op stabiliteit, op inhoudelijk en constructief politiek werk. Dat heeft niet alleen Edegem, maar de politiek in het algemeen broodnodig. Samen werken we aan een sterk inhoudelijk en positief project voor Edegem en de Edegemnaars", stelt Dirk Vergauwen.

Ook het huidige SLP-raadslid in de OCMW-raad Maarten Vergauwen zal bij de volgende verkiezingen op de Edegemse Groen-lijst prijken. De topdrie van die lijst wordt dan gevormd door respectievelijk Jeroen Van Laer, Sien Pillot en Dirk Vergauwen. JVdPo

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio