Regi en Elke al voor de wet getrouwd

Regi en Elke al voor de wet getrouwd

Regi en Elke al voor de wet getrouwd

Print
Regi Penxten en Elke Vanelderen trouwen op 2 juni enkel nog voor de Kerk. Hun burgerlijk huwelijk hebben ze al achter de rug. Een goedbewaard geheim, dat de bruid zaterdag verklapte bij 'Vrienden Van de Veire'.

Toen Peter vroeg of de JIM-camera's, die het huwelijk live gaan uitzenden, ook de burgerlijke trouw capteren, zei Elke plots met het rood op de wangen: "Eigenlijk zijn wij al voor de wet getrouwd. Ik wou onze ouders en zussen een klein privé-moment gunnen. We zijn met een vijftiental mensen naar het gemeentehuis getrokken en zijn tijdens de lunchpauze van de burgemeester getrouwd. Het is enkele weken geleden gebeurd."

Van de kerkelijke trouw zal een heus media-event worden gemaakt met honderden gasten. 's Avonds is er die tweede juni nog een feest gepland op het wijnkasteel van Genoelselderen. Onverwachte kritiek kwam er in Vrienden Van de Veire van komiek Gunter Lamoot, die ook te gast was. Hij zei er met de beste wil van de wereld niet bij te kunnen dat Regi en Elke hun privacy zo te grabbel willen gooien.

ToVe

Foto Raymond Lemmens

MEEST RECENT