Hazard maakt hattrick en denkt ook aan Chelsea

Hazard maakt hattrick en denkt ook aan Chelsea

Hazard maakt hattrick en denkt ook aan Chelsea

Print
Het blijft onduidelijk voor welke club Rode Duivel Eden Hazard komend seizoen speelt. Hazard had zich eerder al laten ontvallen dat het sowieso Manchester zou worden (City of United), maar de Champions League-winst van Chelsea zaterdag heeft hem doen twijfelen. Dat verklaarde hij zondag na afloop van zijn slotwedstrijd voor Lille op de laatste speeldag in de Franse Ligue 1 tegen Nancy, waarin hij driemaal scoorde.

Hazard mocht als afscheidsgeschenk de aanvoerdersband dragen bij LOSC en die gaf hem vleugels. In de eerste helft vond hij drie keer de weg naar de netten, waarvan eenmaal van op de stip. Bij rust stond de 4-1 eindstand al op het bord. Hazard trof dit seizoen twintig keer raak en gaf zestien assists. In de slotfase kreeg hij een applausvervanging en bijhorende staande ovatie.

Na afloop van de partij verklaarde hij nog niet te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. "Zo lang ik mijn handtekening niet gezet heb, zeg ik niet waar ik naartoe ga", aldus Hazard. "Chelsea heeft de Champions League gewonnen en speelt daardoor ook volgend seizoen Champions League, zoiets doet twijfelen".

"Momenteel is er nog niets beslist, maar binnenkort wordt de knoop doorgehakt. Nu kijk ik er vooral uit om naar de nationale ploeg te trekken en daarna op vakantie te gaan, dat zal veel deugd doen".

Voorlopig komt er dus geen nog geen einde aan de transfersoap rond de fel gegeerde middenvelder. Hazard zelf voegt zich normaal gezien maandag bij de Belgische selectie, die op 25 mei in Brussel tegen Montenegro oefent en acht dagen later Engeland partij geeft op Wembley.

Foto Photo News

MEER VOETBALNIEUWS