1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Klasgenoten herdenken slachtoffer elektrocutie op treinspoor

Klasgenoten van Tarik Melahi hebben maandag bloemen neergelegd langs de spoorlijn waar de tiener zondag na een zware elektrische schok is omgekomen.

Jan Van De Poel

Toen hij samen met een neefje aan het spelen was op een goederenwagen die vlakbij het Boomse station op de treinsporen stilstond, moet de jongen op een gegeven moment met zijn lichaam de bovenleiding van de sporen hebben geraakt. De tiener kreeg een elektrische schok van 3000 volt door zijn lichaam, jammer genoeg met fatale gevolgen.

"Andere leerlingen waren nog niet op de hoogte van het drama dat was gebeurd. Daarom hebben we maandagochtend eerst iedereen van de feiten ingelicht", doet directeur Gerrit Verheyen van het Onze-Lieve-Vrouwinstituut het relaas. "Onze mensen van de cel leerlingenbegeleiding en medewerkers van het Centrum voor Leerlingenbegeleiding hebben maandag de klasgenoten helpen opvangen. In de school is een bezinningslokaal gemaakt, waar leerlingen hun emoties kwijt kunnen. Als ze dat wensen, kunnen ze daar ook met iemand praten."

Kort na de middag kwam Tariks klas naar de Diepestraat om hem langs de spoorlijn te gedenken. Er werden bloemen neergelegd en een foto van hem opgehangen en leerlingen lazen ook teksten voor.

Jan Van de Poel

Foto's Jan Van de Poel

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio