1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bloemen-en ambachtenmarkt zijn trekpleisters van Stilteweekend

Het Stilteweekend van Lier800 heeft volgens de organisatoren de verwachtingen van de meerwaardezoeker ingelost. Iedereen kon rustige flaneren door de binnenstad en genieten van rustgevende activiteiten. De bloemenmarkt op de Grote Markt trok alweer vele duizenden bezoekers, maar ook de ambachtenmarkt was flink in trek.

Van Rompaey Chris

Het weer heeft zeker een belangrijke invloed gehad op het welslagen van het stilteweekend. Zaterdag was het nog iets te fris, maar zondag baadde Lier in een deugddoende lentezon. Bezoekers in de binnenstad konden heerlijk genieten van stadtheater, kunst, schaken en wellness. Coördinator Johan Van Rooy is vooral tevreden met de gezellige rust die Lier uitstraalde.

"Wie naar de bloemen- of ambachtenmarkt kwam, kon in de binnenstad ook wat kunst, theater en wellness meepikken. Iedereen kon rustig genieten. Ook van de talkrijke wandelingen buiten de stad. Een geslaagd relaxweekend!", aldus Van Rooy.

De batterijen zijn opgeladen. Volgende weekends mag het weer iets uitbundiger. Kinderen, jongeren en studenten palmen volgend weekend de stad in tijdens het toekomstweekend. En van 24 tot 27 mei is er de feestelijke apotheose van Lier800 met veel muziek, eten en drinken en met nog veel meer schapen!

Info en reservaties: www.lier800.be

Chris VAN ROMPAEY
Foto's Joren De Weerdt


MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio