Man toont geslachtsdeel en zorgt voor tumult

Een man heeft zich zondagavond agressief gedragen tegen enkele agenten in de Schippersstraat. De politie was ter plaatse gekomen omdat de man met ontbloot geslachtsdeel door de straat wandelde. Bij de schermutseling raakten twee inspecteurs gewond.

ikerremans

Om 22.30 uur werd de politie verwittigd dat een man zijn ontbloot geslachtsdeel aan enkele dames toonde in de Schipperstraat. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat de man ook had staan plassen tegen een gevel. De verdachte zat toen al in een frituur te eten samen met zijn vrouw. Ook daar had hij het al aan de stok gehad met klanten en medewerkers.

Toen de verdachte door de inspecteurs werd aangesproken begon die de politiemensen uit te schelden. Hij weigerde mee naar buiten te gaan en hij spuwde meermaals zijn eten op de kleding van één van de inspecteurs. De man gaf één van de agenten ook een vuistslag in het aangezicht.

Omdat de verdachte niet te kalmeren was, spoot de politie met pepperspray, maar ook toen bleef de man om zich heen slaan. Toen de agenten probeerden om de man te boeien, mengde ook zijn vrouw zich in de schermutseling. Ze trok aan de kleren van de inspecteurs in een poging haar man te bevrijden. Ze probeerde ook omstaanders en passanten tegen de politie op te zetten.

Uiteindelijk kon de verdachte worden overgebracht naar het politiekantoor. Het gaat om een man van 59 jaar uit Deurne.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio