1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Niemand wil villa verhuren aan Hot Marijke: "Chique buurt wil ons niet"

Hot Marijke is naarstig op zoek naar een villa met slaapkamers op de benedenverdieping in Knokke of omgeving. Maar niemand wil de vrouw in hun huis laten trekken.

mgeysmans

"In december zijn mijn man en ik beginnen zoeken. Paul is 62 en hij begint het aan zijn knieën te voelen als hij met ons zoontje Adam de trap op moet. Een mooie villa met slaapkamers op het gelijkvloers leek ons dus wel wat. In Knokke en omgeving staan genoeg panden vrij die aan deze eisen voldoen. We hebben geïnformeerd naar zeker 25 huizen, maar als ze horen wie ik ben en wat ik doe voor de kost, is het gesprek al gauw gedaan. Niet fijn, maar wel eerlijk en direct: voor zulke huisbazen heb ik respect", steekt Hot Marijke in een krant van Corelio van wal.

"In februari hadden we een contract getekend voor de huur van een woning, een pand in een mooie, rustige wijk. Alles was in orde. Ze wist dat ik klanten zou ontvangen en had daar geen problemen mee. Maar begin deze maand kregen we bezoek van een deurwaarder. Het contract was verbroken, zogezegd omdat ik niet had verteld dat ik mijn beroep er zou uitoefenen. Onzin, we hadden zelfs een clausule in het contract laten opnemen waarin dat vermeld stond."

Photo News