Nieuwe verkeersregeling rond De Schorre met Mano Mundo

boey jan

Het Mano Mundo festival trekt vandaag 12 mei en zondag 13 mei weerom tienduizenden bezoekers. Daarom geldt voor de omliggende straten en wijken een andere verkeersregeling. Mano Mundo krijgt een aparte verkeersregeling in samenspraak met de Politiezone Rupel om een vlotte doorstroming en het beperken van de parkeeroverlast te bekomen.

De wijk Hoek - Bosstraat wordt op bepaalde plaatsen afgesloten voor doorgaand verkeer om wildparkeren te vermijden. Wie in de wijk woont en tijdens dit weekend gebruik maakt van de auto moet over een doorgangsbewijs beschikken. Deze sticker is er enkel voor wie er woont. De politie waarschuwt dat het geen vrijgeleide is om door tijdelijke eenrichtingsstraten te rijden of te parkeren in die zones waar een tijdelijk parkeerverbod geldt. Volgende straten zijn enkel toegankelijk voor bewoners met bemande posten met wijkteams: Pastorijstraat, Dirkputstraat, Wyckmansveld, Steenbakkerijenstraat en Hoek, inclusief alle straten die enkel bereikbaar zijn via een van deze straten.

Ook voor de Feria Andaluza op 26 en 27 mei en Tomorrowland op 27, 28 en 29 juli geldt een andere verkeesregeling. Vragen tijdens het weekend van Mano Mundo: tel. 03-880.76.00.

Jan BOEY

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio