Trip naar LA te winnen op lesbiennefuif

De Mechelse Carine De Mesmaeker (53) die in Brussel al grote party's voor lesbiennes organiseert, haalt dat concept zaterdag 19 mei ook naar Perron M. "Op onze feestjes zijn alle vrouwen welkom", zegt ze.

Sven Van Haezendonck

Velvet Sixty Nine heet het feestje dat sinds een tweetal jaar om de twee maanden in de hoofdstad plaatsvindt. Er komen zo'n duizend bezoekers uit heel Europa op af: Amsterdam, Manchester, Hamburg of pakweg Parijs. Grotere feestjes voor lesbiennes waren er in de Dijlestad nog niet. Op een initiatief in de gesloten Club Mille op de Vismarkt na.

De Mesmaeker: "Wij zullen dit weekend met drie wagens deelnemen aan de Belgian Pride in Brussel om promotie te maken voor Velvet Sixty Nine in Mechelen. Wie de meest originele foto maakt met onze Mechelse flyer wint een duoticket voor een trip naar Los Angeles." Met haar evenement wil ze wat meer schwung brengen in het uitgaansleven van lesbiennes. "In tegenstelling tot homo's gaan ze minder uit als ze een relatie hebben. Ze zijn minder uitbundig en blijven vaak gewoon thuis.

SVH

Foto Joren De Weerdt

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio