Wie heeft Sissy gezien?

Een familie uit Aartselaar is op zoek naar haar tricolore bordercollie Sissy. Het acht maanden oude teefje, eigenlijk dus nog een grote pup, schrok zondag 6 mei op tijdens een wandeling aan de Mussenbaan in Zandhoven. Het diertje liep in paniek weg. Toeterende auto's maakten het alleen maar erger. Sissy is er nog over een brug gelopen. Na enkele minuten holde ze een bos in en sindsdien is ze spoorloos, tot groot verdriet van de baasjes.

Sissy is de jongste hond in een gezin met 5 honden en iedereen mist haar verschrikkelijk. De familie vraagt iedereen mee uit te kijken. Naast Zandhoven, zou ze gezien de locatie van de verdwijning ook in de bossen van Halle-Zoersel of Oelegem kunnen rondzwerven. Sissy is een tricolore bordercollie, de kleur van de vacht is zwart met een witte streep over de neus-borst, die lijkt op een kruis. Ze heeft een beetje bruin aan haar kaak. Een herkenningspunt is dat ze net gesteriliseerd was en haar buik nog is gladgeschoren.

Er werden opsporingsflyers verspreid in de buurt, zoals in een manege, en er loopt via Facebook een 'Wie zag Sissy?'-campagne. De hond is gechipt en droeg een blauw halsbandje. Gek genoeg zag niemand haar sinds zondag nog lopen. "Misschien hebben mensen haar in huis genomen en weten ze niet dat Sissy heel erg gemist wordt?", hoopt de familie, die het ergste scenario - dat de hond verongelukt zou zijn - nog voor zich uit schuift.

Wie Sissy zag lopen of weet zitten, wordt gevraagd om onmiddellijk de familie te contacteren. Ze zouden enorm dankbaar zijn mocht er dit weekend een doorbraak komen.

Familie Broos-Desmet Te contacteren persoon: Laurent Temmerman 0479/460.128 KMaMeer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio