NBA-speler verdachte in pedofiliezaak?

NBA-speler verdachte in pedofiliezaak?

NBA-speler verdachte in pedofiliezaak?

Print
De politie van Denver in de Verenigde Staten heeft in het kader van een onderzoek naar een pedofilienetwerk materiaal in beslag genomen in het huis van Chris Andersen, speler van NBA-basketbalteam Denver Nuggets. Dat meldden de plaatselijke media uit Denver.

Volgens de sheriff van het Douglas County Department zou de 33-jarige Andersen zijn volledige medewerking verleend hebben aan de politie. Toch kon de woordvoerder van de sheriff tot nog toe niet bevestigen of Andersen als verdachte wordt beschouwd in het onderzoek, wat volgens de krant Denver Post betekent dat er iemand bij de basketbalspeler inwoont die betrokken kan zijn bij de zaak.

Andersen's manager Mark Bryant wilde geen commentaar geven op het voorval. Zijn club Denver Nuggets schorst Andersen voor onbepaalde duur en wacht naar eigen zeggen de verdere details van het gerechtelijk onderzoek af.

Andersen vervult bij de Nuggets hoofdzakelijk de rol van bankzitter. Op dit moment speelt zijn team in de eerste ronde van de NBA play-offs tegen de LA Lakers. De tussenstand is voorlopig 3-3.

Foto PhotoNews

Meer sportnieuws