E19 in Schoten weer vrij na ongeval met bestelwagen

Print

E19 in Schoten weer vrij na ongeval met bestelwagen

Op de E19 richting Nederland is ter hoogte van Sint-Job-in-'t-Goor de rijbaan opnieuw vrijgemaakt na het ongeval waarbij een bestelwagen tussen twee vrachtwagens gekneld was geraakt. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De files beginnen zich stilaan op te lossen.

Vrijdagvoormiddag rond 11.00 uur raakte een Britse bestuurder van een bestelwagen zwaargewond bij een ongeluk met een vrachtwagen in de richting van Nederland. In beide rijrichtingen stonden er lange files.

De bestelwagen reed ter hoogte van de Elshoutbaan achteraan in op de vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen had niets opgemerkt en reed nog ongeveer 500 meter verder terwijl de bestelwagen vast stak achter zijn voertuig.

De hulpdiensten hadden 45 minuten om het slachtoffer uit de bestelwagen te bevrijden. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Rond het middaguur kon het verkeer enkel stapvoets door via het linkerrijvak. Daardoor stonden in beide richtingen lange files, ook al omdat er in de richting van Antwerpen nog een ander ongeval gebeurde. De Liefkenshoektunnel werd tijdelijk tolvrij gemaakt.

Foto's: BFM

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio