Ceulemans: "Het kàn nog, als iederéén niveau haalt"

Westerlo staat na het thuisverlies tegen Waasland-Beveren met anderhalf been in tweede klasse. De ontgoocheling droop er dan ook af van alle Westelse gezichten. Even leek het er op dat Jan Ceulemans de persbabbel aan zich voorbij zou laten gaan, maar uiteindelijk daagde de Westerlocoach toch op. De ontgoocheling bij sterke Jan was groot, en dat niet voor het eerst.

jrosquin

“Omdat we een goede start kenden”, zei Ceulemans. “Toch kwamen er te weinig kansen. We wisten dat Waasland Beveren gesloten zou spelen en wilde counteren. Na de rust hebben we er alles aan gedaan om gelijk te maken, en met een lichte strafschop leken we er te komen. Toch maakten we het daarna ook weer niet af, en botsten we op een schot van Van Damme."

"Nu wachten ons vier zeer moeilijke wedstrijden. Het zal heel moeilijk worden die nul op zes nog op te halen. Maar het is voetbal, dus alles kan. Maar dan moet wel iedereen op niveau spelen, en dat gebeurde niet tegen Waasland-Beveren. Als we nog een kans op eersteklassevoetbal willen maken, moeten de spelers het de komende weken maar eens echt opbrengen om dat doel te bewerkstelligen.”

STDR

Foto: GMax

MEER OVER KVC Westerlo

Meer voetbalnieuws