Man filmt vrouwen in zonnecentrum

Man filmt vrouwen in zonnecentrum

Man filmt vrouwen in zonnecentrum

Print
Schoten - Een 32-jarige man uit Schoten filmde vrouwen in een zonnecentrum. Ook zonnende buurvrouwen werden gefilmd. Hij moet geholpen worden voor hij handtastelijk wordt.

De man liep tegen de lamp toen hij een vrouw in een zonnebankcentrum filmde. De vrouw zag plots hoe een gsm op haar werd gericht. Het toestel was vastgehecht op een plooimeter en werd onder de scheidingswand in haar richting geduwd. Via de boekingslijst van het zonnecentrum was de verdachte snel gevonden.

De man bekende tien van deze feiten. Bovendien had hij zijn buurvrouwen vanop zijn terras gefilmd, terwijl ze lagen te zonnen. Een van hen is om die reden ondertussen verhuisd. Op de computer van de man werden nog tientallen compromitterende foto’s van vrouwen gevonden, die de verdachte onder de rokken had gefotografeerd en gefilmd. Zijn advocaat voerde aan dat hij de beelden nooit had verspreid en nooit geweld had gebruikt.

De wetspsychiater had de man onderzocht en stelde vast dat die voyeuristische en exhibitionistische trekjes vertoonde en ook dat hij wilde gezien worden om zich man te voelen. De dokter ontdekte een hardnekkige stoornis die in een derde van de gevallen evolueert tot handtastelijkheden. Gespecialiseerde hulp is noodzakelijk. De man riskeert 18 maanden. Uitspraak op 7 juni.

JVB

Foto: AP

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio