1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Mini, midi of maxi: welke kies jij?

Met de zomer in het verschiet denken wij al volop aan de vele zomerse outfits die onze kant opkomen. Maar voor welk model kiezen jullie? Mini, midi of maxi?

mgeysmans

Mini

Wanneer je voor een minirok kiest, vestig je alle aandacht op je benen. Het is dan niet nodig om ook je decolleté te benadrukken. Wil je klassevol voor de dag komen, dan combineer je je minirok of short met een blazer en zeker niet met pumps. Dat komt nogal goedkoop over. Ballerina's zijn dan weer wel een topper.

Midi

Midirokjes komen tot op de knie. Midibroeken staan dit seizoen dan weer synoniem voor hippe bermuda's. Rokjes van deze lengte combineer je best niet met tule of ruches. Zo vermijd je de ballerinalook. Ook topjes en accessoires in te opvallende kleuren laat je best achterwegen. Wel gepast zijn grote armbanden, halskettingen en oorbellen om een statement te maken. Omdat dit kledingstuk tot op de knie reikt mag je best een hakje dragen om de benen optisch te verlengen.

Maxi

Onder de maxibroeken doen capri-exemplaren het dit jaar erg goed. Die broek stopt op je enkels, waardoor je dus best niet voor sneakers of te lange bovenstukken kiest. Die doen je al snel plomp overkomen. De maxirok combineer je dan weer best met een glittertopje of een marcel met sandaaltjes.

MEER OVER Mode & Beauty