Nieuwe K3-film in december

Nieuwe K3-film in december

Nieuwe K3-film in december

Print
Dit najaar komt de vierde langspeelfilm van K3 op het witte doek. Het zal de eerste zijn waarin de Nederlandse Josje meespeelt. 'K3-bengeltjes' wordt de opvolger van 'K3 en het Magische Medaillon', 'K3 en het IJsprinsesje' en 'K3 en de Kattenprins'.

Karen, Kristel en Josje van K3 zijn door het dolle heen wanneer hun drie nichtjes een weekendje komen logeren in hun appartement. Helaas blijkt al snel dat de meisjes geen engeltjes zijn. Opperengel Manuel maakt 'bengeltjes' van stoute kinderen op aarde en dat is precies wat hij van plan is met de nichtjes. Maar door een vergissing zijn het de K3-meisjes die in 'bengeltjes' worden omgetoverd. Zij zullen 24 uur braaf moeten zijn om weer de oude te worden.

Verschillende bekende Vlamingen maken hun opwachting in de film 'K3-bengeltjes'. Zo passeren Chris Van den Durpel, Jacques Vermeire en zelfs weervrouw Jill Peeters de revue.

De productie gebeurt door Studio 100 en de regie is in handen van Bart Van Leemputten. De filmverdeler voor Vlaanderen is Kinepolis Film Distribution (KFD). 'K3-Bengeltjes' zal vanaf 12 december 2012 te zien zijn in de Vlaamse en Nederlandse bioscoopzalen.

NVDE
Foto Photo News