Liam Gallagher vindt Kompany en zijn familie "mega"

Print
Vincent Kompany was maandag de matchwinnaar tijdens de wedstrijd tussen de twee Engelse titelkandidaten Manchester City en stadsgenoot United en dat heeft wat losgemaakt over de plas. Rockzanger en overtuigd City-fan Liam Gallagher zag de match vanop de eerste rij en bedankte Kompany voor die kans.

De rebelse rockartiest, die vooral bekend is van de gesplitte band Oasis en tegenwoordig actief is bij Beady Eye, staat al jaren bekend als een vurige fan van de steenrijke club uit Manchester. Rode Duivel Vincent Kompany nodigde hem voor de burenstrijd tegen United uit om de match in het stadion te volgen in het gezelschap van zijn familie. "Dat was een explosieve cocktail", aldus een grappende Belg op Twitter.

Ook op de persconferentie na de met 1-0 gewonnen titelclash was de zanger aanwezig en hij liet niet na om Kompany nog eens in de bloemetjes te zetten. Gallagher onderbrak de persbabbel om lovende woorden te spreken over de ex-Anderlechtspeler en zijn familie. "Hij heeft me uitgenodigd om de wedstrijd te volgen in de loges. Zijn familie is mega, en zijn zus is echt cool. Vive le Belgium."

Bekijk de beelden via YouTube:

MEEST RECENT