Man laat tatoeage van Di Rupo op zijn been zetten

Man laat tatoeage van Di Rupo op zijn been zetten

Man laat tatoeage van Di Rupo op zijn been zetten

Print
“Serieus, een tatoeage van Elio Di Rupo?!”, twitterde Kato Callebaut zaterdag. Ook de Idool-finaliste kon niet geloven wat ze in ONmogelijk? op Eén had gezien: op vraag van mentalist Gili had iemand premier Di Rupo op zijn linkerdij laten tatoeëren.

Mike, zo heette die bereidwillige vrijwilliger. Gili liet een beeltenis op ‘s mans dij tatoeëren, vroeg kandidaten Greg en Tamara lukraak een foto uit een fotoboek te kiezen - ze kozen voor Elio Di Rupo - en beweerde vervolgens dat dat de tatoeage was die hij bij vrijwilliger Mike had laten zetten.

Terwijl Greg en Tamara zich afvroegen of dat mogelijk of onmogelijk was - een juist antwoord zou hen 7.500 euro opleveren - stelde de doorsnee kijker zich wellicht de vraag waaróm iemand in hemelsnaam Di Rupo op zijn linkerdij zou laten tatoeëren.

Over nagedacht

Mike zelf wilde gisteren geen commentaar kwijt, maar tatoeëerder Gerrit Le Roy wél. “Ik ken Mike al langer”, zegt hij. “Hij verzamelt tatoeages, maar dat wil niet zeggen dat er niet over nagedacht is.”

“Op Mikes andere been staat een tatoeage van Ray Charles, die van niets tot een wereldster is opgeklommen. Mike ziet daar een parallel met Di Rupo, die het als zoon van een eenvoudig Italiaans mijnwerkersgezin tot premier geschopt heeft. Zelf woog Mike ooit 140 kilo. Hij heeft zijn leven over een andere boeg gegooid, en zulke transformaties vindt hij inspirerend.”

Steven Vancleef

MEEST RECENT