Antwerpse kliniek zoekt luidste snurker

Antwerpse kliniek zoekt luidste snurker

Antwerpse kliniek zoekt luidste snurker

Print
Edegem - De Antwerpse Kliniek voor Snurken en Apneu gaat op zoek naar de luidste snurker van Vlaanderen. Wie de meeste decibels produceert, krijgt een gratis snurkbehandeling.

In de Antwerpse Kliniek voor Snurken en Apneu worden jaarlijks zo’n 2000 snurkers behandeld.

“We schatten dat Vlaanderen zelfs twee miljoen chronische snurkers telt”, zegt Olivier Tielemans van de snurkkliniek. “Snurken en slaapapneu - het stokken van de ademhaling - kunnen veel problemen veroorzaken."

"Als je altijd slecht slaapt, geraak je oververmoeid en bijgevolg ga je vaak heel emotioneel reageren. Het gesnurk heeft ook een effect op je partner en dat kan zorgen voor spanningen in het gezin.”

De luidste snurker krijgt een gratis behandeling. Tielemans: “De kostprijs voor de behandeling en een snurkbeugel bedraagt 795 euro. Zo’n beugel houdt de tong naar beneden zodat de ademhaling niet stopt.”

IL


De Kliniek voor Snurken en Apneu ging vorig jaar voor het eerst op zoek naar de luidste snurker. West- Vlaming Nick Simons produceerde een geluid met een gemeten piek van 90 decibel, vergelijkbaar met een straaljager op 1500 meter hoogte. Stuur een geluidsopname (mp3) of filmpje van uzelf of uw snurkende partner naar info@snurken.be , www.snurken.be

Foto Photo News

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio