Celebs

Jean-Marie Dedecker: "Mijn ex wist al jarenlang van mijn minnares"

Print

Jean-Marie Dedecker: Mijn ex wist al jarenlang van mijn minnares

Jean-Marie Dedecker is een gescheiden man. Na ruim 40 jaar trok zijn vrouw Arlette de stekker uit hun relatie. "Onze scheiding is volledig mijn schuld, maar ik blijf het vreselijk vinden. Het is een persoonlijke nederlaag."

"Ik ben een ouderwetse zak. Scheiden is niet iets waar ik achtersta. Voor mij hoefde het ook niet. Na veertig jaar huwelijk en alles wat we al meegemaakt hebben, worden je deugden en je ondeugden een geheel. Ik vind het niet meer nodig om dan toch nog te scheiden. Arlette en ik waren op een leeftijd gekomen dat je voor elkaar moet beginnen zorgen. Opnieuw beginnen als je twintig bent, dat begrijp ik. Maar ik word op 13 juni zestig. Op die leeftijd is scheiden iets anders. Maar Arlette heeft beslist. Ik begrijp haar. Haar kanker heeft haar doen nadenken over het leven en wat ze er nog van wil. Ik heb haar niks te verwijten", aldus Dedecker in Story.

Dedecker is nu officieel samen met zijn minnares Christine. "Ik wil er niet te veel over zeggen. Christine en ik werken al twintig jaar samen. We zijn al lang een koppel en Arlette wist dat. We zijn zo jong getrouwd, we waren amper negentien jaar. In de loop van de jaren zijn we uit elkaar gegroeid en heb ik Christine leren kennen. De kinderen wisten hoe de situatie was, ik heb er nooit een geheim van gemaakt. Ik heb in interviews ook altijd gezegd dat ik trouw was in mijn ontrouw. Maar scheiden blijft lijden."

Lees ook:
Jean-Marie Dedecker heeft affaire met secretaresse: "Ik ben trouw in mijn ontrouw"
Vrouwen houden affaires beter verborgen
"Jean-Marie Dedecker gaat scheiden"

Photo News

NIET TE MISSEN