Verdwenen jongetje (9) Sint-Gillis levend teruggevonden

De 9-jarige jongen die zaterdagavond verdwenen was in de Brusselse gemeente Sint-Gillis, is zondag rond het middaguur gezond en wel teruggevonden. De jongen had de avond en de nacht doorgebracht bij een vriendje zonder zijn ouders te verwittigen en was zondag naar huis teruggekeerd. Dat meldt het Brusselse parket.

mimeers

De negenjarige jongen was zaterdag rond 18.00 uur voor het laatst gezien toen hij met een vriendje aan het spelen was in een park in de Garibaldistraat, dichtbij zijn woning. Toen hij 's avonds niet naar huis terugkeerde, verwittigden zijn ouders de politie. Die voerde nog een uitgebreid buurtonderzoek uit, zonder succes.

Computerspelletjes

Zondag kort voor de middag dook de knaap dan op. Hij was zaterdagavond bij een vriendje thuis computerspelletjes gaan spelen en had de tijd uit het oog verloren. Omdat hij het telefoonnummer van zijn ouders niet kende, konden de mensen waar hij verbleef de ouders niet waarschuwen. De jongen bleef dan maar slapen en keerde zondag, na het ontbijt, naar huis terug.

Foto TvG

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio