CD&V-voorzitter Beke: "Niets te maken met Van Den Driessche"

CD&V-voorzitter Beke: Niets te maken met Van Den Driessche

CD&V-voorzitter Beke: "Niets te maken met Van Den Driessche"

Print
CD&V-voorzitter Wouter Beke (foto) ontkent "met kracht" elke insinuatie dat CD&V de hand zou hebben in het artikel in het weekblad Humo waarin een aantal getuigen voormalig senator Pol Van Den Driessche beschuldigt van seksuele initmidatie. "CD&V bekampt concullega's met argumenten, niet met verhalen uit hun privéleven", stelt Beke.

In enkele kranten suggereert de voorzitter van N-VA Brugge dat CD&V betrokken is bij de beschuldigingen, "en meer bepaald vanuit ACW-hoek". CD&V-voorzitter Wouter Beke spreekt echter "met kracht" tegen dat zijn partij de hand heeft "in een artikel in een weekblad over het privéleven van Pol Van Den Driessche die als voormalig medestander de partij plots de rug toekeerde".

Politieke afrekening?

Beke merkt op dat reeds in de periode dat de Brugse politicus voor CD&V in de senaat zetelde, elementen opdoken uit het verhaal dat vandaag gepubliceerd wordt. "Toen werd op geen enkele manier geïnsinueerd dat die berichtgeving politiek gestuurd was.

Wat CD&V betreft, is dat vandaag niet anders. Het is dus te goedkoop dit artikel af te doen als een politieke afrekening. De publicatie van vandaag is wat ons betreft een zaak tussen de Brugse politicus en het weekblad", besluit de CD&V-voorzitter.

Lees ook:
Van Den Driessche dient klacht in tegen Humo
Van Den Driessche: "Dit is een karaktermoord

Foto TvG

Nu in het nieuws