Van Den Driessche: "Dit is een karaktermoord"

Van Den Driessche: Dit is een karaktermoord

Van Den Driessche: "Dit is een karaktermoord"

Print
Humo haalt deze week zwaar uit naar Pol Van Den Driessche, N-VA-kandidaat voor de sjerp in Brugge. Het weekblad voert vrouwen op die zeggen dat ze door Van den Driessche zijn betast. “Ze willen me gewoon politiek beschadigen”, reageert Van Den Driessche, die klacht gaat indienen tegen Humo.

In oktober is Van Den Driessche kandidaat-burgemeester voor N-VA in Brugge. Volgens hem is dat de reden waarom precies nu zo’n artikel over hem verschijnt. “Dit is een karaktermoord”, reageert hij.

Zichtbare functies

“Een van de vrouwen is woordvoerder van een pedofiele bisschop, een andere heb ik ontslagen”, zucht Van Den Driessche. “Het gaat trouwens allemaal om oude verhalen: van 6, 10 of 12 jaar geleden. De laatste jaren heb ik ook zeer zichtbare functies gehad: senator, woordvoerder van Cercle Brugge, politiek hoofdredacteur bij vtm."

"Waarom zijn die verhalen toen niet opgedoken? Waarom nu wel", stelt Van Den Driessche zelf de vraag. "Omdat voor N-VA de kaarten in Brugge goed liggen misschien? Daarom ga ik ook klacht indienen tegen Humo, wegens laster en eerroof.”

Miss België

Ons archief zit trouwens vol met foto’s van Pol Van Den Driessche samen met een echte of een kandidaat- Miss België. “Hij werkt nu al een jaar of vier voor ons”, zegt Miss België-organisatrice Darline Devos (foto rechts). “Hij is zelfs mee geweest naar Egypte, maar ik heb nooit ook maar iets van handtastelijkheden of schunnige praat gemerkt. Mijn assistentes trouwens ook niet.”

Lees ook: Van Den Driessche beschuldigd van losse handjes

LC
Foto PhotoNews

Nu in het nieuws