Celebs

"Me vergelijken met een chimpansee, dat heeft me veel pijn gedaan"

Print

Me vergelijken met een chimpansee, dat heeft me veel pijn gedaan

Jacky Lafon wordt in de promoclip van 'De Digitale Week' opgevoerd als nitwit als het aankomt op computers. Iets waar de vrouw zelf geen enkel probleem mee heeft. "Ik heb niet moeten spelen in feite, want ik ken effectief nauwelijks iets van computers."

"Iets opzoeken lukt nog net, maar ik ben geen aanhanger van Facebook of Twitter. En ook zo'n smartphone is niets voor mij. Al heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag een iPad gekregen. Daar wil ik nu toch goed mee leren werken. Daarom ben ik met computerlessen gestart", aldus Lafon in Dag Allemaal.

"Dat ze mij uitlachen omdat ik niets van computers ken, dat trek ik mij niet aan. De commentaar na de bewuste Nationale IQ-test op vtm (waar Jacky amper 74 punten scoorde), dat is wat anders. Dat heeft me wel geraakt. Dat niemand scheen te willen geloven dat ik zo'n lage score behaald had, enkel en alleen omdat ik mijn bril vergeten had, zit me nog altijd hoog. En mij dan vergelijken met een chimpansee. Dat heeft me heel veel verdriet gedaan. Daarom ga ik nu lenzen laten inplanten. Dan ben ik eindelijk van die brillenmiserie af. Volgende week word ik geopereerd."

"Ik heb het volste vertrouwen in mijn oogchirurg. De ingreep is ook echt nodig. Ik heb al een tijd last van tranende ogen, mijn traankliertjes moeten meteen doorprikt worden. Volgende week wordt mijn eerste oog geopereerd, de week nadien mijn andere. De kans dat er iets zou mislopen of, erger nog, dat ik blind zou worden, is zo goed als onbestaande. En gebeurt het toch? Tja dan koop ik een wit stokske he (lacht)."

Bekijk hier het filmpje rondom 'De Digitale Week':

Lees ook:
Jacky Lafon voorkomt OCMW-begrafenis Yvonne Verbeeck: "Kaalgeplukt door neef"
Jacky Lafon als Sneeuwwitje in homoblad
Jacky Lafon: "Nog nooit zo belogen en bedrogen in mijn leven"

Photo News

NIET TE MISSEN