Vermiste Liesbeth Mievis dood teruggevonden in bos

Vermiste Liesbeth Mievis dood teruggevonden in bos

Vermiste Liesbeth Mievis dood teruggevonden in bos

Print
In een bos in de buurt van Dinant is gisteren het levenloze lichaam teruggevonden van de sinds zondag 28 maart vermiste Liesbeth Mievis (25) uit Gingelom. Haar lichaam lag op 5 kilometer van de plaats waar op paasdag haar vriend Dirk Dries (33) dood werd gevonden. Een autopsie moet vandaag uitwijzen of ook zij aan een overdosis is gestorven. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

"Ik hou er ook rekening mee dat haar vriend haar mee de dood heeft ingesleurd", reageert Liesbeths vader Francis Mievis op het tragische nieuws. "Zijn laatste bedreiging per sms aan mij gericht was: ‘Heb niets te verliezen. Ik ga eraan, maar ik neem u mee’.”

Marijke Francis

Liesbeth Mievis was in oktober vorig jaar bevallen van een zoontje, Arne. Zij woonde samen met Dirk Dries in Niel bij Gingelom. Op 12 januari werd de jonge vrouw op straat gezet en werd haar zoontje van haar afgenomen. Volgens vader Francis was zijn dochter aan de drugs maar ging het de laatste tijd veel beter met haar.

Dirk Dries werd ruim een maand geleden nog eens verhoord in het onderzoek naar de sinds 29 juni vermiste Marijke Francis (21) uit Montenaken bij Gingelom. Hij was in het bezit van de gsm van de jonge vrouw. Dries beweerde dat hij die had gekocht van zijn kennis Didier C.c die sinds december in de cel zit op verdenking van de moord op de jonge vrouw.

NV

Nu in het nieuws