Celebs

'Den John': "Astrid is on-mo-ge-lijk als het op cadeaus aankomt"

Print

'Den John': Astrid is on-mo-ge-lijk als het op cadeaus aankomt

Vanavond kunnen fans van 'Astrid in Wonderland' zien hoe Astrid Bryan naar haar verjaardag toeleeft en den John volop bezig is met de voorbereidingen voor de cadeaus en het feest. Daarbij kijkt de man niet op een centje, al is dat niet altijd naar de zin van Astrid zelf.

"Denk nu niet dat Astrid enkel dure cadeaus wil. Ze kan net zo blij zijn met een bosje bloemen. Astrid is best redelijk. Ze vindt het zelfs niet prettig als ik te veel geld voor haar uitgeef. Ze is van nature niet zo'n extravagante vrouw. Ze heeft haar Vlaamse nuchterheid zorgvuldig bewaard en dat waardeer ik bijzonder", aldus den John in een krant van Corelio.

Toch is er ook een negatief kantje aan de vrouw. "Astrid is gewoonweg on-mo-ge-lijk als het op cadeaus aankomt. Ze zit de hele tijd te vissen naar wat ik heb gekocht. Het is haast niet te doen om iets geheim te houden. Zo mag ik bijvoorbeeld nooit het kasticket in mijn zak laten zitten. Toen ik de tas en de juwelen voor haar verjaardag kocht, heb ik het gewoon weggegooid. Ik bewaar de cadeaus bij Laurens thuis, want ze is in staat het hele huis ondersteboven te keren om haar nieuwsgierigheid te stillen. Astrid ruikt het gewoon wanneer ik geschenkjes heb gekocht, of het nu Kerstmis of Valentijnsdag is. Ze heeft ook zo haar trucjes om me uit te horen. Ze begint te gissen en hoopt dat mijn gezichtsuitdrukking iets zal verraden. Maar deze keer heb ik niets prijsgegeven. Ach uiteindelijk is het een spelletje dat we onder elkaar spelen."

Lees ook:
Astrid en den John gaan uit de bol in dancing Carré
Astrid Bryan: "Drie dagen in coma gelegen, ik was bijna gestorven"
Astrid Bryan: "Als John me bedriegt, voeder ik zijn weewee aan de vissen"

Beeld: Photo News

NIET TE MISSEN